Een verse croissant of een kruidige rendang? Je leest hier alles over het eten. De producten van The Cool Market liggen in ons clubhuis in de vriezer voor jou klaar!
7.50
Croissants zoals ze horen. Gemaakt met ‘beurre de Charente’ uit de Vendée. Start uw dag goed, geniet meteen volop en laat uw huis heerlijk ruiken!
Vlaamsch Broodhuys
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. En wat wil je nog meer dan ambassadeurs als Sergio Herman die je product 3 Michelin sterren brood noemt. En niet voor niks..
22.95
De Smink versie van de klassieke Franse runderstoof uit de Bourgogne. Zalige grove stukken mals vlees met groente, een mooi stuk (stok)brood erbij en klaar!
Restaurant Smink
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
19.50
Rendang, in kokosmelk gestoofd kruidig rundvlees op West Sumatraanse stijl van 'Trees voor Thuis' van 2 Michelinsterren restaurant de Treeswijkhoeve uit Waalre.
Restaurant de Treeswijkhoeve**
Chef-kok Dick Middelweerd krijgt al sinds 2013 twee Michelinsterren toegewezen en behoort daarmee tot de super-top van Nederland. En dat is niet zomaar, want Dick en zijn vrouw Anne-Laura bouwen al meer dan 30 jaar samen aan hun tempel van het goede leven in Brabant.
19.40
Mals lamsvlees in currysaus, gekookt met gember, knoflook, tomaten en verse kruiden. Een traditioneel gerecht uit Kashmir en één van de zeer gewaardeerde gerechten van India Palace.
Restaurant India Palace
India Palace staat voor het echte India. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereidt door een brigade koks uit India. Proef de gerechten en ervaar een Indiase smaakexplosie.
17.50
Verse Spaghettoni met zeevruchten, zoals mini inktvisjes en mosselen die smelten op je tong. De pasta is gemaakt van zuid-Italiaanse harde tarwe, dat door het zonnige klimaat van nature vrij is van mycotoxines. Ze hebben bijzondere kookvastheid, zodat het precies ‘al dente’ koken kinderspel wordt. Puur genieten!
What a Pasta
What a Pasta staat voor pure Italiaanse pasta's. Vers met liefde en aandacht bereid, met pure unieke Italiaanse ingrediënten en zonder kunstmatige smaakmakers, zodat jij altijd heel makkelijk en snel een stukje Italië op tafel kan zetten. Ontstaan uit het succes van Italiaans restaurant Belcapo uit Helmond.
14.95
Het Indonesische menu met gebakken garnalen in kokosmelk (Sambal Goreng Udang), gekruide broccoli (Toemis Broccoli) en gebakken rijst met ei en groente (Nasi Goreng).
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen.
12.95
Het vegetarische Indonesische menu met licht pikante tahoe en tempé met groenten (Oblok Oblok), gekruide roerbakgroenten met ei (Orak Arik) en witte rijst
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen.
11.00
Thaise complete maaltijd van niet pittige kip cashewnoten en groenten met Thaise pittige 'Pha Naeng' curry rundvlees en jasmijnrijst. Een mooie combinatie van een pittig en mild gerecht in één!
Restaurant BaiYok
Thais restaurant BaiYok in Zwolle serveert al sinds januari 2004 prachtige, authentieke Thaise gerechten, bereid door in Thailand geschoolde koks en geserveerd in een ongedwongen hartelijke sfeer. Dichterbij Thailand kom je niet snel in Nederland!
11.50
Hand gerolde oven rundvleesbitterballen (6st.) van de kroketterie van SVH meesterkok Eric Swaghoven. Prachtige luxe snack om jezelf en/of je gasten mee te verwennen.
Restaurant Valuas
Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.
De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha
Friesland, Nederland
E-mail hello@brinckerduyn.nl
Tel +31(0)85 401 23 62 (9 tot 21 uur)
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en diverse kortingen!
Reserveringssysteem door Booking Experts
Door op "Accepteer alle cookies" te klikken ga je akkoord met dat wij cookies opslaan op jouw apparaat voor een verbeterde website navigatie, analyse van website gebruik, en help je ons met onze marketing activiteiten. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy beleid.
Door op "Accepteer alle cookies" te klikken ga je akkoord met dat wij cookies opslaan op jouw apparaat voor een verbeterde website navigatie, analyse van website gebruik, en help je ons met onze marketing activiteiten. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy beleid.