Brinckerduyn
 • Green Key Gold certificatie
 • Reviewscore Google: 4,8 uit 5
 • Gemiddelde beoordeling van 9,3

Zomer bij Brinckerduyn | GENIET MEE

In het hart van de Friese natuur vind je Brinckerduyn met premium vakantiewoningen in een eigentijdse en authentieke omgeving. Wij geloven in ontspanning na inspanning. Daarom zijn alle woningen voorzien van de fijnste sauna’s en kun je daarbovenop nog kiezen voor een jacuzzi of een heerlijk verwarmd privé zwembad. Doordat onze woningen zijn voorzien van de meeste state-of-the-art innovaties kun je volledig duurzaam genieten van de pure natuur en alle luxe. 

Waarom Brinckerduyn?

  Privé sauna
  Luxe jacuzzi
  Privé zwembad
  Padelbaan
  Clubhuis
  Sportvelden
  Kleinschalig & intiem
  Persoonlijke aandacht
  Duurzaam resort

Vanaf het moment dat je je vakantiewoning binnenloopt, kun je echt op pauze drukken. Tijd om te ademen. Geef je over aan de betovering van de lente en ervaar de warmere tonen van de ontluikende natuur, dan zorgt deze Unbrick One voor de rest.

De Unbrick One, wat is hij mooi en wat is hij ruim, net zo betoverend als de lente zelf. Elk detail van de woning is doordacht, zoveel mogelijk geautomatiseerd en geperfectioneerd; van het oplaadpunt voor de elektrische auto, tot de volledig geïntegreerde zonnepanelen.

Inspanning
en ontspanning

De verschillende seizoenen omhullen het Drents-Friese Wold met zijn verkwikkende sfeer en de levendige kleuren die de natuur nieuw leven inblazen. Dit is het perfecte moment om ontspannen te wandelen of te fietsen en te genieten van panoramische uitzichten vanaf de uitkijkpunten. Na een dagje buiten in de frisse lucht is niets heerlijker dan opwarmen met privé wellness. 

Inspanning en ontspanning

Back-to-basic
en high-tech

Brinckerduyn is een plek om tot bezinning te komen - en op nieuwe inzichten. Een plek om te verbinden met de natuur, en de dagelijkse sleur achterwege te laten. Tegelijkertijd ga je verblijven in een woning die luxer is dan je eigen huis, met alle gastvrijheid die daarbij past. De woning wordt tot in de puntjes onderhouden, schoongemaakt en ingesteld. High-end genieten, noemen we dat.

Back to basis en high-tech
MARIT | @GIRLSOFHONOUR
"Een privé zwembad EN sauna bij je vakantiehuisje?! Euhm… ja dan heb je mij wel 😜 Dit weekend hadden we een huis geboekt bij Brinckerduyn en dat was GENIETEN. Mijn hart gaat ook sneller kloppen van hoe duurzaam alles is 😊 Dit huis heeft een warmtepomp en zonnepanelen, en levert daarmee meer energie op dan ervoor nodig is."

Maart | 2023
RENSKE | @RENSKEONTDEKTDEWERELD
"Op het Boutique Park vind je luxe vakantiewoningen voorzien van handige snufjes en alles om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van een keyless entry tot een badkamer per slaapkamer en van een wijnklimaatkast tot een sauna en eigen zwembad. En dan vergeet ik nog het meters lange speel/relax net boven de woonkamer."

Augustus | 2023
JOOST & VIORA | @BEMOREUNICORN.NL
"INDIAN SUMMER IN FRIESLAND! 😍 Het paradijs bestaat en het is gewoon in Friesland 🏠😏 Wat een heerlijke dagen hebben we gehad bij @brinckerduyn_ecoresort met dit tropische weer! 😍"
September | 2023
"Swipe voor meer foto's"

Voor welke vakantie kies jij?

Appelscha

Boutique Park Brinckerduyn is gelegen in Appelscha, midden in de Friese natuur. Met een volle batterij ben je er zo vanuit Amsterdam, Utrecht of Enschede!

Parkmanagers

Jouw persoonlijke hosts

Graag stellen wij aan jullie voor, onze parkmanagers, Barbara & Alain. Zij leven voor gastvrijheid en zetten alles op alles op jouw verblijf zo speciaal mogelijk te maken. Bij hen ben je meer dan gewoon een gast, je bent deel van de Brinckerduyn familie. Dus leun achterover, relax en laat het genieten maar beginnen. Welkom thuis, bij Brinckerduyn!