Brinckerduyn
Vriend(inn)en Refuge Weekeinde arrangement

Vriendinnenweekend

 • Urenlang bijkletsen in jullie privĂ© sauna
 • Liefde, lachen & ultieme luxe
 • Cocktails op de rand van jullie zwembad

Brinckerduyn presents:
Vriendinnen Weekend

Wil je graag een weekend weg met jouw vriendinnengroep? Een vriendinnenweekend staat in het teken van gezelligheid, goede gesprekken voeren, lekker eten en natuurlijk ontspanning. Van eindeloze shopsessies tot cocktails drinken op de rand van jullie privé zwembad en urenlang kletsen in de sauna. Kom naar Brinckerduyn en geniet van jullie vriendinnenweekend. Samen tot rust komen, juist het avontuur opzoeken of een combinatie van beide. Het kan bij ons allemaal! 

  CULINAIR FESTIJN

  Jullie vakantiewoning is voorzien van een luxe design keuken met alles erop en eraan. Duik samen de keuken in, haal de sterrenchefs in jullie naar boven en bereid culinaire creaties.

   

  POOLPARTY

  Trek je mooiste zwemoutfit aan en geniet samen van tropische vibes en de lekkerste cocktails. Relax op kleurrijke opblaasbare floaties in jullie privé zwembad en laad jezelf op met vitamine D. Genieten gegarandeerd!

   

  PICKNICK PARTY

  Broodje mee, beleg in je tas, flesje wijn erbij en gaan! Plof met elkaar neer op een kleedje in Nationaal Park Drents-Friese Wold, geniet van de lekkerste hapjes, deel de leukste verhalen en omarm de fijne zonnestralen. 

  PROEVERIJ

  Staat jouw vriendinnengroep bekend als fijnproevers en smaakmakers? Dan is een proeverij altijd een goed idee! Kies voor een culinair verrassingsmenu of sluit aan bij een proeverij of bij Wijngoed Havelte. 

  SHOP TILL YOU DROP

  Een vriendinnenweekend is natuurlijk niet compleet zonder een goede shopsessie. Slenter door de straten van Assen, shop de nieuwste mode in Oosterwolde en ontdek de leukste boetiekjes in Appelscha.

  HOOG BOVEN DE BOMEN

  Bij helder weer geniet je van een schitterend uitzicht over het uitgestrekte Nationaal Park het Drents-Friese Wold. De uitkijktoren van maar liefst 33 meter hoog staat op het hoogste punt van het Friese vasteland. 

BOEK JULLIE

VRIENDINNENWEEKEND