Brinckerduyn
Vakantie Friesland met hond

Vakantie in Friesland met je hond

  • Twee honden per Unbrick
  • Midden in het Drents-Friese Wold
  • Luxe, duurzaam en wellness

Ook jouw hond verdient een beetje green boutique

Verbonden met de natuur, met elkaar én met je hond: dat ervaar je op boutique park Brinckerduyn. In het hart van de Friese natuur vind je super-de-luxe vakantiewoningen. Duurzamer dan ooit, met een privé sauna, jacuzzi en/of eigen zwembad in je achtertuin. En dit alles in een uitgestrekt natuurpark voor het eindeloze buiten: het Drents-Friese Wold. Een heerlijke plek voor wandelingen met je lieve dierenvriend. Brinckerduyn: dé plek voor jouw volgende luxe vakantie in Friesland met je hond!

kom naar brinckerduyn met je hond:

💚 Midden in het Drents-Friese Wold.

💚 Welkomstpakketje voor je hond. 

💚 Natte Neuzen route in de buurt, op een groot deel van de route mag je hond los. 

💚 Premium vakantiewoningen met sauna, jacuzzi en/of privézwembad. 

Luxe vakantiehuis voor jou & je hond

Vanaf het moment dat je je vakantiewoning binnenloopt, kun je écht op pauze drukken. Want wat is ie mooi, en wat is ie ruim. Over elk detail is nagedacht: van het oplaadpunt voor de elektrische auto tot de volledig geïntegreerde zonnepanelen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Bastard Kamado BBQ, de design keuken met wijnklimaatkast, de opgiet- en infraroodsauna en natuurlijk het buitenzwembad (jaarrond verwarmd). Je verdient het, die luxe vakantie met je hond!

Wat andere hondenbaasjes ons vroegen:

🐶 Hoeveel honden zijn welkom in een vakantiehuis?

Bij Brinckerduyn vier je jouw vakantie in Friesland met twee honden. Er geldt een maximum van twee per Unbrick One. Geef je tijdens het boeken wel even aan dat je lieve dierenvriend meekomt? Dan zien we je snel in het prachtige Drents-Friese Wold!

🚶 Wat zijn leuke wandelroutes in de omgeving?

De leukste wandelroute voor jou en je hond is de Natte Neuzen Route van 7,3 km (ook af te korten tot 4,5 km). Op een groot deel van deze route mogen honden los en op een aantal plekken aan de lijn. Ontdek ook andere wandelroutes die zeer geschikt zijn voor jouw trouwe viervoeter, zoals de Bosberg route van slechts 5 km lang. 

🐕 Zijn er losloopgebieden in de buurt?

In het Drents-Friese Wold zijn diverse hondenlosloopgebieden, te herkennen aan de bordjes langs de wandelpaden. De Natte Neuzen Route is speciaal voor de bezoeker die met de hond los wil wandelen. Let op: je hond moet wel op de paden blijven.

wil je rekening houden met de volgende huisregels?

💚 In elke vakantiewoning zijn maximaal twee woningen toegestaan. 

💚 Huisdieren mogen niet in de zwembaden, in de slaapvertrekken en op de meubels zitten, springen of liggen.

💚 Zorg er alsjeblieft voor dat je hond altijd aangelijnd is en geen overlast veroorzaakt door overmatig geblaf.

💚 Gelieve voor het vertrek de hondenharen verwijderen.

💚 De tuinen van de vakantiewoningen zijn niet omheind, er zit wel groen tussen de woningen. Ook nemen sommige vakantiegasten zelf een schapennet mee om in de tuin te spannen. 

Wandelroutes voor jou en je dierenvriend:

Je vindt ons in het Friese Appelscha:

Green Key Goud