Brinckerduyn
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welkom in Appelscha, welkom op Brinckerduyn.

Brinckerduyn is een gloednieuw kleinschalig park in Appelscha. We ontvangen daarom soms een vraag, hieronder geven we op al deze vragen een antwoord!

Algemene vragen

Tot wanneer kan ik annuleren als ik een boeking maak?

Wij vinden flexibele annuleringsvoorwaarden belangrijk, daarom wijken wij af van artikel 6 uit de algemene branche voorwaarden. 

  • Je kunt bij ons kosteloos annuleren tot 2 maanden voor de aankomstdatum. Dan krijg je - ook zonder opgaaf van reden - je geld terug.
  • Tot 1 maand voor aankomst kun je bovendien gratis omboeken. Je ontvangt dan een voucher ter hoogte van jouw betaalde reissom.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden enkel voor boekingen die zijn gemaakt via www.brinckerduyn.nl.

Wanneer moet ik mijn vakantie betalen?
We vragen een aanbetaling van 30% van het verblijf bij het maken van de boeking. De overige 70% mag later betaald worden, uiterlijk 14 dagen voor aankomst. Boek je binnen 14 dagen? Dan betaal je het gehele bedrag in één keer bij het maken van de boeking.

Kan ik ook een voorkeursplek aangeven bij mijn reservering?
Indien je op een gewenste plek wil verblijven kun je dit (indien nog beschikbaar) zeker reserveren. Wil je bij het maken van de reservering aangeven welke vakantiewoning jou het prettigst lijkt? Dan doen we ons best om die voor jou te reserveren!

Hoe laat mag ik inchecken en hoe laat moet ik uitchecken?
Inchecken kan vanaf 16:00 uur. Wil je eerder inchekcen? Laat het dan even weten, doen we ons best om dat te regelen voor je. Uitcheken kan tot 10.00 uur, behalve op zondag, dan mag je blijven tot 20:00 uur. De sleutel van jouw vakantiewoning dient te worden ingeleverd bij het clubhuis. 

Waar kan ik parkeren?
Bij elke vakantiewoning mogen twee auto's kosteloos worden geparkeerd, één daarvan kan ook direct opgeladen worden, super handig dus.

Hoe ver staan de woningen van elkaar vandaan?
Op de plattegrond van Brinckerduyn is inzichtelijk gemaakt welke woningen op welke plek staan en hoe groot de afstand tussen de woningen is. 

Wat moet ik meenemen, en wat is al aanwezig?
Zie hierbij onze superhandige paklijst voor jouw vakantie. Deze sturen we overigens ook nog even toe via mail enkele dagen voor aankomst!

Extra's & bijboeken

Ik kom met (jonge) kinderen en wil graag een kinderbedje en/of -stoel bijboeken. Kan dat?
Zeker weten, het meubilair kan bij het maken van de boeking worden toegevoegd. 

Huisdieren

Mag mijn viervoeter mee op vakantie naar Brinckerduyn?
Zeker weten, geen probleem. De omgeving leent zich perfect voor een mooie wandeling met jouw huisdier. In de woningen mogen maximaal 2 huisdieren mee op vakantie. Op Brinckerduyn moeten deze aangelijnd blijven.

Vanwege een allergie verblijf ik graag in een vakantiewoning waar geen huisdieren in hebben gezeten, kan dat?
Wil je dit bij het maken van de boeking aangeven in het opmerkingen veld? Dan zorgen wij daarvoor, geen probleem!

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn aanwezig op Brinckerduyn?
Brinckerduyn staat vól faciliteiten, zoals een padelbaan, een hockey- en voetbalveld, bootcamp station, yoga tuin, kinder jungle, jeu de boules baan en een clubhuis. Alle faciliteiten staan op onze website beschreven. Naast de faciliteiten op Brinckerduyn, kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten op RCN de Roggeberg, zoals een kleine supermarkt, pizzaria, animatie, trampolines, speeltuinen, en nog veel meer!

Zwembad & Sauna

Is ons privé zwembad verwarmd?
Yes, zodoende kun je - als je een vakantiewoning met zwembad boekt - het hele jaar genieten van een verfrissende duik in je privé zwembad!

Is het zwembad veilig voor kinderen?
De Roldeck afdekking is gecertificeerd volgens de Franse norm NF P90-308. Dat wil zeggen dat de afdekking het gewicht van een volwassene moet kunnen dragen. Daar moet wel duidelijk bij vermeld worden dat ouders nog steeds verantwoordelijk zijn voor het doen en laten van hun eigen kinderen.

Hoe groot is het privé zwembad bij de vakantiewoning?
Het zwembad is 5 meter lang en 2,5 meter breed. 

Overig

Waar vind ik de dichtsbijzijnde AED?
Deze vind je op RCN de Roggeberg. Klik hier voor de precieze locatie.