Brinckerduyn
Reiservaringen

Reiservaringen

  • Kleinschalig boutique park
  • Reviewscore: 4,8 uit 5 sterren op Google
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,3

Ervaar Brinckerduyn

De combinatie van luxe premium, kleinschalige aandacht en weelde van de natuur. Dat noemen wij Green Boutique. En dat is wat je ervaart bij Brinckerduyn: ons kleinschalige vakantiepark in de natuur van het Drents-Friese Wold. Je verblijft in een volledig duurzame Unbrick One met sauna en zwembad.

Zij gingen je voor:

Woorden zijn eigenlijk niet nodig als je kijkt naar deze koppies toch? ⁠ ⁠ We dompelde onszelf even (letterlijk) onder in de luxe van @brinckerduyn_ecoresort. Met een verwarmd zwembad en sauna in onze tuin was het ultiem relaxen voor zowel mezelf als de meiden. ⁠ ⁠ Het was namelijk grote meidenweekend zoals ze het zelf noemden. Samen met twee vriendinnen en ieder onze oudste dochters gingen we twee dagen heerlijk op pad. ⁠ ⁠ Eerlijk? Zondag zijn we niet eens van het terrein afgeweest. We zwommen, speelde hockey en bakten koekjes. ⁠Wat hadden we graag langer gebleven! - M⁠
BEKIJK DE POST VAN MAAIKE
Goedemorgen ✨️🌿 Het afgelopen weekend ontdekte ik dit nieuwe vakantiepark, ook wel Green Boutique genoemd, in Appelscha. Zoals je ziet is het park omringd door prachtige bossen, stuifduinen en heidevelden. Op het Boutique Park vind je luxe vakantiewoningen voorzien van handige snufjes en alles om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van een keyless entry tot een badkamer per slaapkamer en van een wijnklimaatkast tot een sauna en eigen zwembad. En dan vergeet ik nog het meters lange speel/relax net boven de woonkamer. Leuk!
BEKIJK DE POST VAN RENSKE

Joost & Viora - @bemoreunicorn.nl

INDIAN SUMMER IN FRIESLAND! 😍 Het paradijs bestaat en het is gewoon in Friesland 🏠😏 Wat een heerlijke dagen hebben we gehad bij @brinckerduyn_ecoresort met dit tropische weer! 😍
Bekijk de post van Bemoreunicorn

Marit - @girlsofhonour

Een privé zwembad EN sauna bij je vakantiehuisje?! Euhm… ja dan heb je mij wel 😜 Dit weekend hadden we een huis geboekt bij Brinckerduyn en dat was GENIETEN. Dus bij deze als tip, boeken! Of dat nou voor een (korte) huwelijksreis in Nederland is, een weekend weg of in de zomervakantie, dit is echt een parel. Mijn hart gaat ook sneller kloppen van hoe duurzaam alles is 😊 Dit huis heeft een warmtepomp en zonnepanelen, en levert daarmee meer energie op dan ervoor nodig is (en ja, dat is zelfs mét het zwembad).
Bekijk de post van Marit

Frédérique - @frederiquematla

Genoten van ons vrije weekend ❤️ Thanks Brinckerduyn ✨
Bekijk de post van Frédérique

Kim Kötter - @kimkotter

Kim Kötter
Youp kan fietsen!!! Gelukkig hadden we alle fietsjes mee en lag hier een vers asfalt. Geen auto’s. En konden we oefenen. Maar na 2x mee rennen kon hij het nu al! Hoe dan? En nu fietst ie de hele dag! 💜 yes!!!! Weer een mijlpaal bereikt deze zomervakantie.
Bekijk de post van Kim
Gooischehotspots
Echt een aanrader, want wat een luxe en comfort! Met privé sauna, optioneel privé zwembad 💦 quooker, domotica systeem, luxe boxsprings, Bastard BBQ, wijnklimaatkast, biertap, loungenetten voor de kids en noem maar op! Een feest om hier vakantie te vieren met ons gezin. Geniet van de rust, natuur en elkaar 🧡 Hier wil je gewoon met vrienden of familie en 🐶 naar toe!
Bekijk de post van Inge

Elise Milou - @elisemilou

Elise Milou
Wat hebben we genoten 😍 Ons weekend bij Brinckerduyn was echt geweldig! Een eigen zwembad en sauna en een prachtig huis van alles voorzien. We komen zeker nog een keer terug. Heerlijk om als gezin te gaan maar ook super leuk met vrienden of familie!
Bekijk de post van Elise Milou

Wil jij dit ook ervaren?

Boek dan snel jouw favoriete Unbrick One in de ongerepte Friese natuur. Ervaar de luxe van je eigen zwembad en sauna, de wijnklimaatkast in je keuken en de volledig geperfectioneerde inrichting. Vanaf het moment dat je Brinckerduyn op loopt, kun je écht op pauze drukken. Je verdient het!

9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Brinckerduyn getipt door: