Brinckerduyn
Bijzonder vakantiehuis Nederland

Bijzonder vakantiehuis Nederland

 • Premium vakantiewoningen
 • Privé wellness, jacuzzi & zwembad
 • Duurzamer dan ooit

Een uniek en bijzonder vakantiehuis: GREEN BOUTIQUE

Wie bijzonder overnachten in Friesland zegt, zegt Brinckerduyn! Hier vind je premium vakantiewoningen, voorzien van de meest moderne innovaties, duurzamer dan ooit én met je eigen zwembad, jacuzzi en/of sauna. Vanaf het moment dat je jouw Unbrick One binnenloopt, kun je écht op pauze drukken. De combinatie van super-de-luxe in jouw bijzondere vakantiehuis, kleinschalige aandacht en de weelde van de natuur in Appelscha, dat noemen we Green Boutique.

Wat maakt de Unbrick one zo'n bijzonder vakantiehuis?

De Unbrick One: wat is hij mooi en wat is hij ruim! Elk detail van de woning is omgedacht, zoveel mogelijk geautomatiseerd en geperfectioneerd. Van het oplaadpunt voor je elektrische auto tot de volledig geïntegreerde zonnepanelen. Je kunt hier een bijzondere vakantie in Nederland vieren met 2 tot 6 personen.

Duurzaamheid op #1

Met dubbele beglazing, oplaadpunten voor je elektrische fiets of auto, zonnepanelen en een slimme thermostaat is jouw bijzondere vakantiehuis duurzamer dan ooit. Hoe fijn is dat?

Luxe voorzieningen

Wat dacht je van een design bank, Samsung 55" Qled TV, Snaidero designkeuken met Quooker, vaatwasser en wijnklimaatkast, outdoor lounge chair én Bastard Kamado BBQ in je ruime tuin?

Jouw wellnessmoment

Wat jouw vakantiehuis pas écht bijzonder maakt? Jouw eigen zwembad (jaarrond verwarmd), een jacuzzi en een privé sauna. Dat is pas uniek vakantie vieren in Nederland!

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🧍 Voor hoeveel personen zijn de vakantiehuizen geschikt?

Jouw bijzondere vakantiehuis is geschikt voor 2 tot 6 personen. Perfect voor een romantische getaway met je geliefde, maar ook een ideale bestemming voor een bijzondere vakantie in Nederland met jouw gezin. Of natuurlijk voor jouw vrienden- of vriendinnenweekend!

🐕 Is mijn hond welkom in jullie vakantiehuizen?

Ja hoor, we hebben een aantal vakantiehuizen waar je trouwe viervoeter meer dan welkom is. Geef je tijdens het boeken wel even aan dat je hond meekomt? Dan zorgen wij ervoor dat je in de juiste accommodatie terecht komt!

🌳 Waar boek ik een bijzonder vakantiehuis in de natuur?

Bij ons boek je een natuurhuisje in de adembenemende natuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold. In de omgeving vind je bossen, stuifduinen en heidevelden. Je kunt hier prachtig wandelen, fietsen en mountainbiken. Een plek waar je nóg meer van Nederland gaat houden! 

To do's bij Brinckerduyn

Wij laten contrasten samenkomen. Met stuifduinen in de achtertuin en paarse heide op de horizon, heb je je nooit verder van huis gevoeld. Toch voel je jezelf in een handomdraai op je gemak dankzij de luxe voorzieningen op ons boutiqe resort:

  Clubhuis

  Socialize en maak kennis met elkaar.

  Multi-court

  Hockey of voetbal, het kan allemaal. 

  Waterspeeltuin

  Bouw jij de beste dam?

  Padelbaan

  De nieuwste rage uit Spanje!

  Jeu de boules baan

  Het spel met de ballen.

  Bootcamp station

  Werk jezelf in het zweet!

  Wiebelbrug

  Kom jij wiebelend aan de overkant?

  Pannakooi

  Beentjes bij elkaar!

9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.