Brinckerduyn
Natuurhuisje Friesland

Luxe natuurhuisjes

 • In het Drents-Friese Wold
 • Natuurbeleving buiten én binnen
 • Met privé sauna, jacuzzi en/of zwembad

Natuurhuisjes in Friesland: Luxe & Wellness

Natuur ontmoet luxe, of zoals wij het noemen "Green Boutique". Dit ervaar je bij Brinckerduyn: een kleinschalig vakantiepark midden in het Drents-Friese Wold. Een plek waar je verblijft in een luxe natuurhuisje mét sauna, jacuzzi en/of zwembad! Zeg trouwens maar gerust 'natuurhuis' in plaats van 'natuurhuisje', want onze Unbrick Ones bieden ruim 130 m² vakantiegenot. De meest geavanceerde high-tech innovaties worden hier gecombineerd met het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. 

Kies jouw favoriete unbrick One

Ruim én intiem, dat ervaar je in een luxe natuurhuis bij Brinckerduyn. Ruim, omdat je vrijstaande vakantiehuis op een perceel van 450 m² tot maar liefst 750 m² staat. Intiem, omdat je kleinschalige aandacht ontvangt en volledig in de watten wordt gelegd. Je beschikt over een privé sauna, jacuzzi, eigen zwembad, wijnklimaatkast, Bastard Kamado BBQ, Quooker en nog veel meer luxe extra's. En dat alles in de ongerepte Friese natuur, die we graag in stand houden. Goed voor de gasten, goed voor de natuur, dat is Brinckerduyn. Je natuurhuisje is duurzaam gebouwd: voor elke boom die er is gebruikt, zijn er drie terug geplant. Verantwoord genieten dus!

Brinckerduyn in het kort:

 • Kleinschalig vakantiepark in Appelscha
 • Op de grens van Friesland en Drenthe
 • Verblijven in luxe met een zwembad, sauna of jacuzzi
 • Loop vanaf het park zo het Drents-Friese Wold in
 • Gebouwd met CLT (duurzame houtsoort) & zonnepanelen
 • Intiem genieten van kleinschalige aandacht

Zoek & boek een natuurhuisje in Friesland 💚

Vakantie in de natuur

Brinckerduyn is een plek waar je verbonden bent met de natuur. Vanuit jouw luxe wellness natuurhuis in Appelscha staat u dan ook zo in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Word even helemaal 'zen' tussen de stuifduinen en heidevelden. Landschappen zoals je ze nog nooit in Nederland gezien hebt. En dat gewoon in je achtertuin!

  Clubhuis

  Maak kennis met de omgeving en elkaar. Je kunt er altijd terecht voor al onze sportartikelen en spellen.

  Fietsverhuur

  Lekker fietsen in het Drents-Friese Wold. Fietsen huur je gemakkelijk via onze buren van RCN. 

  Padelbaan

  Speel een potje padel! In het clubhuis vind je padelrackets en ballen die je gratis kunt lenen.

Of ontdek de andere faciliteiten, zoals de fietsverhuur, het hockeyveld en het bootcamp station.

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🌿 Voor hoeveel personen zijn de natuurhuizen geschikt?

Bij Brinckerduyn boek je een luxe natuurhuisje in Friesland voor 2, 4 of 6 personen. Perfect voor een romantische get-away met zijn tweeën of juist een vakantie met je vrienden of gezin. Ontspannen in luxe en verbonden met de natuur!

🧖‍♂️ Over welke wellness voorzieningen beschikken de huizen?

Onze bijzondere vakantiehuizen beschikken standaard over een privé opgiet- en infraroodsauna in je tuin. Daarnaast kun je ook kiezen voor een wellness natuurhuisje met een zwembad of jacuzzi én sauna. Luxer dan dat wordt het niet, toch?

9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.