Brinckerduyn
Last minute luxe vakantiehuis

Last minute luxe vakantiehuis

  • Duurzame vakantiewoningen
  • Modern ingericht
  • Unieke faciliteiten

Last minute luxe vakantiehuis in Friesland huren

Onthaasten, ontspannen, verbazen en bovenal genieten. Zo ziet je last minute vakantie in Friesland eruit wanneer je ervoor kiest last minute een luxe vakantiehuis te huren bij Brinckerduyn. Ons vakantiepark in Appelscha biedt je alle mogelijkheid om onvergetelijke herinneringen te maken tijdens je vakantie. Waarom zou je wachten? Boek nu een luxe last minute vakantie in een van onze duurzame vakantiehuizen met sauna welke van alle gemakken voorzien zijn. Zien we jou binnenkort in de magische en ongerepte Friese natuur?

Profiteer van korting op last minute boekingen:

Brinckerduyn Presenteert... De Wellness weken

  • Korting op de sauna woningen
  • Inclusief massage aan huis
  • Inclusief een yoga-meditatie sessie
 
 

Last minute luxe vakantiehuis bij Brinckerduyn

Bij Brinckerduyn kun je een luxe last minute in Nederland boeken in één van de duurzaam gebouwde, en modern uitgeruste vakantiehuizen. De zogeheten Unbrick woningen zijn uitgerust met de nieuwste high tech snufjes zoals klimaatregeling,  een wijnklimaatkast en een Quooker. Maar dat is nog niet alles, in de zomer barbecue je lekker op de Kamado barbecue en relax je op je ruime terras met loungeset en eettafel. Wanneer je ervoor kiest last minute een luxe vakantiehuis te huren in Friesland dan kun je bij Brinckerduyn genieten van een ontspannen verblijf in een ruime vakantiewoning die veel privcacy biedt.

✔ Quooker ✔ Finse opgietsauna ✔ Elektrische sloten ✔ Barbecue

✔ Quooker
✔ Finse opgietsauna
✔ Elektrische sloten
✔ Barbecue

 
 

Wat kun je ondernemen op vakantiepark Brinckerduyn?

Brinckerduyn biedt naast duurzame natuurhuisjes ook prachtige voorzieningen aan. Ben je sportief aangelegd? Bezoek dan eens het bootcamp station en blijf fit tijdens je verblijf! Ook is het mogelijk te padellen of mee te doen aan een van de sessies en groepslessen in de Yogatuin. De kinderen kunnen spelenderwijs sporten in de Kinderjungle, een waterspeeltuin vol met klimtoestellen. Na alle sportieve inspanning geniet je van de lokale lekkernijen welke verkrijgbaar zijn in het clubhuis. Gun jij het jezelf om in alle luxe last minute te genieten? Wacht dan niet langer en boek een heerlijk wellness vakantiehuis bij Brinckerduyn.

✔ Padelbaan 
✔ Yogatuin 
✔ Kinderjungle 
✔ Bootcamp station

✔ Padelbaan ✔ Yogatuin ✔ Kinderjungle ✔ Bootcamp station

 
 

Last minute vakantie in Friesland

Twijfel je tussen een last minute vakantie in Friesland of een last minute vakantie in Drenthe? Kies dan voor een last minute luxe vakantiehuis bij Brinckerduyn. Brinckerduyn is gelegen in Appelscha dat op de grens van Drenthe en Friesland ligt. De omgeving is uitermate geschikt voor mooie wandel-en fietstochten, het park ligt namelijk naast het hart van de Friese natuur; Nationaal Park Drents-Friese Wold. Ook mountainbike liefhebbers komen aan hun trekken dankzij de 3 routes die vlakbij het park liggen. Wil je graag een dagje naar de stad? Kies dan voor Assen, Heerenveen of Drachten. Na een dagje shoppen kun je weer heerlijk tot rust komen in je wellness vakantiehuis.

 
Boek nu jouw luxe last minute!