Brinckerduyn
Last minute luxe vakantiehuis

Last minute luxe vakantiehuis

 • Onderdeel van Green Boutique
 • Reviewscore Google: 4,8 uit 5 sterren
 • Jouw ultieme wellnessmoment
 • Privé sauna, zwembad of jacuzzi

Last minutes // Brinckerduyn

Onthaasten, ontspannen, verbazen en bovenal genieten. Dat is hoe jouw last minute vakantie bij Brinckerduyn, op de grens Friesland-Drenthe, eruit ziet. Stap in de betoverende wereld van ons Boutique Park, waar de mooiste herinneringen worden gemaakt. Verblijf met je geliefden in een unieke én super duurzame Unbrick One, te boeken met een privé sauna, zwembad en/of jacuzzi. Waarom nog wachten? Boek die luxe last minute vakantie en dompel jezelf onder in een wereld vol exclusiviteit, kleinschalige aandacht én oneindige natuur... ✨

9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Jouw Unbrick One:

 • Jaarrond verwarmd privé zwembad
 • Je eigen sauna en/of jacuzzi
 • Oplaadpunten auto & fiets
 • Airco (koeling + verwarming)

Last minute in een luxe vakantiehuis

Een luxe vakantiehuis, dat kun je de Unbrick One wel noemen. De woningen zijn uitgerust met de allernieuwste high tech snufjes, zoals klimaatregeling, een wijnklimaatkast, een biertap en een Quooker. Zodra je je vakantiehuis binnenstapt, kun je écht op de pauzeknop drukken. Laat de tijd vertragen en geef je over aan de natuur. En jij bepaalt hoe jouw wellnessmoment eruit ziet: sauna, jacuzzi of zwembad!

To do's op Brinckerduyn:

 • Jeu de boules: het spel met de ballen
 • Padelbaan: lekker actief bezig
 • Fietsverhuur: je bent zo onderweg
 • Bootcamp station: werk je in het zweet

Inspanning & Ontspanning

Dat is de combinatie waarin wij geloven: hét ideale recept voor jouw luxe last minute vakantie in Nederland. Inspanning vind je door... in topvorm te blijven in ons bootcamp station, jezelf te wagen aan een potje padel of de omgeving te ontdekken op de mountainbike. Ontspanning vind je vervolgens door... je gedachten op 0 te zetten tijdens yoga, je zorgen te laten wegsmelten in de sauna of je onder te dompelen in je zwembad.

Last minute vakantie op de grens Friesland-drenthe

Bij Brinckerduyn voel je je écht verbonden met de natuur. Je verblijft in het Drents-Friese Wold, waar stuifduinen, heidevelden en bossen jouw achtertuin zijn. Verschillende fiets-, mountainbike- en wandelroutes liggen aan je voeten! Nog meer tips voor jouw last minute vakantie? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje:

  Golfbaan de Hildenberg

  9 holes in het groen! Wij hebben een samenwerking met Golfbaan de Hildenberg, zodat je kunt spelen tegen een gereduceerd tarief.

  Bosbergtoren

  Hoog boven de bomen: geniet van een schitterend uitzicht vanaf deze uitkijktoren van maar liefst 33 meter hoog. Durf jij het aan?

  Gevangenismuseum

  Boef voor een dag! In dit museum leer je alles over misdaad en straf.  Stap in de bovenbus die rondleidt door het gevangenisdorp.

Wat gasten ons al eerder vroegeN:

♻️ Wat maakt Brinckerduyn zo duurzaam?

Onze woningen zijn gemaakt van hout in plaats van steen, staal en beton. Voor elke boom die er is gebruikt, zijn er drie terug geplant. Verder besparen we water met onder andere waterbesparende douchekoppen. We zijn trots op het duurzame keurmerk Green Key Goud, dat we hebben mogen ontvangen!

🧖‍♀️ Voor welke wellnessvoorzieningen kan ik kiezen?

Al onze woningen beschikken over een sauna: lekker wegsmelten bij 80 graden. Daarnaast kun je een upgrade kiezen in de vorm van een jacuzzi, lekker bubbelen bij 37 graden, of een zwembad. De zwembaden zijn jaarrond verwarmd tot 29 graden en dus het hele jaar te gebruiken!