Brinckerduyn
  Luxe vakantie Nederland

Luxe vakantie Nederland

  • Vrijstaande vakantiewoningen
  • Met wijnkoeler, Quooker en Nespresso Vertuo
  • Mogelijk met privé zwembad, jacuzzi en/of sauna

Luxe vakantie in Nederland

Brinckerduyn is een toevluchtsoord in de natuur, voor de natuur. Tijdens een vakantie op dit luxe vakantiepark in Nederland waan je je op een ongekende locatie. Midden in de Friese natuur laad jij je batterij weer op én help je mee de batterij van de natuur weer op te laden. Onze vakantiewoningen zijn namelijk duurzaam gebouwd waarbij we voor elke boom die we hebben gebruikt tijdens de bouw, weer drie bomen hebben teruggeplant. Dit betekent niet dat je hoeft in te leveren op comfort, aan elk detail van de woning is omgedacht zodat jij helemaal tot jezelf kunt komen tijdens een luxe vakantie in Nederland.  

Luxe vakantiepark in Nederland

Als we dan moeten kiezen? Zijn we dan een resort of een park? Een hide-out in de natuur of een oase in de hectiek? Moeten we wel kiezen? Natuurlijk niet! Brinckerduyn is een plek om helemaal jezelf te zijn waarbij onze slimme technologie het je gemakkelijk maakt en de onbegrensde luxe je helemaal thuis laat voelen. Je verblijft op een heerlijk ruim perceel van 450m² tot maar liefst 750m² waarbij je je midden in de natuur waant.

Je vakantiewoning beschikt over zonnepanelen die meer energie opleveren dan het huis nodig heeft. Daarnaast heb je geen sleutel nodig om de woning binnen te gaan. Je krijgt een deurcode, waarmee je de woning gemakkelijk opent. Ook op het interieur hebben wij geen concessies gemaakt. We halen de natuur naar binnen, zonder in te leveren op de esthetiek. Onze woningen zijn standaard voorzien van een hoogwaardige Italiaanse designkeuken met Quooker, wijnkoeler en Nespresso Vertuo. Ook is tijdens je luxe vakantie in Friesland gedacht aan moderne domotica, zoals slimme en ingebouwde speakers en comfortable klimaatregeling.

Wij zijn brinckerduyn. green boutique.

Jouw luxe vakantie in Friesland

Tijdens je verblijf bij Brinckerduyn zul je ontdekken dat contrasten perfect samenkomen. Het hoogwaardige comfort van je vakantiewoning en de natuurlijke materialen, de inspanning van een mountainbiketocht en de ontspanning van relaxen in je privé zwembad, jacuzzi of sauna, en back-to-basic in de natuur en high-tech met domotica. Je hebt tijdens je luxe vakantie in Nederland alle vrijheid om de rust op te zoeken, of juist lekker actief bezig te zijn. Op Brinckerduyn vind je een padelbaan, pannakooi, hockey/voetbal veld, waterjungle voor de kids en nog veel meer. En wist je dat ons park grenst aan een prachtige 9-holes golfbaan en een openluchtzwembad? Genoeg mogelijkheden dus voor inspanning én ontspanning.

In het kort:

  • Speel een potje Padel; de nieuwste rage uit Spanje
  • Proef de omgeving en ontmoet elkaar in het Clubhuis
  • Blijf fit tijdens een bootcamp op ons sportterrein
  • Cross over de mountainbikepaden van Appelscha
  • Ontdek het hart van de Friese natuur tijdens een wandeling

Druk op pauze en geef je over aan de natuur bij Brinckerduyn!