Brinckerduyn
Duurzame vakantie Nederland

Duurzame vakantie Nederland

  • Gelegen in het Drents-Friese Wold
  • Gebouwd met duurzaam CLT hout
  • 1 gebruikte boom = 3 bomen terug planten

Duurzame vakantie in Nederland

Better by nature: bij Brinckerduyn geloven we in een duurzame toekomst welke beter is voor de vakantieganger én de planeet. Onze vakantiewoningen zijn gebouwd van Cross Laminated Timber, ofwel CLT. Dit is een duurzame houtsoort welke herbruikbaar is, remontabel, supersterk en zorgt voor een waanzinnig binnenklimaat. Hiermee slaan we een immense lading CO2 op en het materiaal kan gebruikt worden voor een volgend leven, zoals een vloer of tafel. Brinckerduyn ligt op een prachtige natuurrijke locatie in Friesland. Om precies te zijn in het Drents-Friese wold. Hier beleef je gegarandeerd een heerlijk rustgevende eco vakantie!

Duurzaam vakantiehuis

Ons duurzame vakantiepark is uitermate geschikt voor een rustgevende en luxe vakantie in Nederland. Wist je dat voor elke boom die we hebben gebruikt tijdens de bouw, we maar liefst 3 bomen hebben teruggeplant? Uniek aan Brinckerduyn is dat we contrasten laten samenkomen. Natuur √©n luxe: een schijnbaar contrast welke volgens ons perfect samen gaan. In jouw eco vakantiehuis is aan elk detail gedacht. Je beschikt onder andere over volledig ge√Įntegreerde zonnepanelen die meer stroom opwekken dan het huis verbruikt,¬†een verlicht oplaadpunt voor de elektrische auto en een slimme thermostaat.¬†Thuiskomen, maar dan beter.

Green Key Gold

Green Key: hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Green Key heeft als doel om duurzaamheid in de toeristische en recreatieve branche te bevorderen en de impact op het milieu te verminderen. Brinckerduyn beschikt over deze groene sleutel naar een duurzamere wereld! 

We halen de natuur naar binnen:

  • Inrichting met natuurlijke materialen
  • Italiaanse designkeuken
  • Met Quooker, wijnklimaatkast en Nespresso machine
  • Leefruimte met speakers en televisie
  • Priv√© zwembad, jacuzzi en/of sauna
  • Heerlijk terras met barbecue
  • Green Key Gold
 
Green Key Gold

Activiteiten tijdens je eco vakantie

Tijdens je verblijf in een duurzame vakantiewoning bij Brinckerduyn valt er genoeg te beleven en ontdekken. Ga eropuit en maak de mooiste wandelingen door het Drents-Friese Wold of cross door de paden van een mountainbikeroute! Of doe mee aan de nieuwste rage uit Spanje op onze padelbaan. Liever de ontspanning opzoeken? Tijd om te ademen en je volledig vrij te voelen tijdens een sessie in onze yogatuin. Of geniet van de rust in je privé zwembad, jacuzzi of sauna. Het is in ieder geval geen probleem om je innerlijke batterij bij ons op te laden!

Geef je over aan de natuur en ervaar de stilte van de omgeving ♥