Brinckerduyn
Weekendje weg Nederland

Weekendje weg Nederland

  • Uniek en kleinschalig vakantiepark
  • In Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Meest luxe voorzieningen

Weekendje weg in Nederland

Écht even weg? Bij Brinckerduyn bevind je je midden in de natuur, in de stuifduinen van het Drents-Friese Wold. Tijdens een luxe weekendje weg in Nederland kun je bij ons echt op pauze drukken en op adem komen. Onze duurzame vakantiewoningen zijn voorzien van de meest luxe innovaties en liggen op ruime percelen van maar liefst 450 m² tot 750 m². Verblijf in een vakantiehuis met zwembad, jacuzzi en/of sauna en ervaar een heerlijk weekendje weg met wellness. Aan elk detail is gedacht zodat jij optimaal tot rust komt tijdens jouw weekendje weg in Nederland. Geef je over aan de natuur en dan zorgen wij voor de rest.

Wellness weekendje weg in een luxe huisje

Een luxe vakantie beleef je absoluut tijdens jouw weekendje weg in Nederland bij Brinckerduyn. Dat begint al vanaf het moment dat je binnenstapt in jouw woning. De hoogwaardige Italian designkeuken is voorzien van een Quooker, wijnklimaatkast, biertap en een barbecue. De sfeervolle living is aangekleed met high-tech apparatuur zoals speakers, thermostaat en verlichting. Voor een weekendje weg met wellness zit je bij ons ook op de juiste plek. Naast een privé zwembad is het ook mogelijk een vakantiehuis met sauna te huren. Aan duurzaamheid geen gebrek, dankzij het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en zonnepanelen die meer energie opleveren dan het huis nodig heeft. Je kunt bij ons een weekendje weg in een luxe huisje boeken voor maximaal 6 personen

To do's tijdens jouw luxe weekendje weg

Avontuurlijk, ontspannend of verrassend, wij laten de contrasten samenkomen. Van ontspanning in het zwembad, de jacuzzi of de sauna tot inspanning tijdens een actieve mountainbiketocht, van back-to-basic in de natuur tot high tech met domotica. Tijdens een luxe weekendje weg in Nederland heb je alle vrijheid om de rust op te zoeken of juist actief bezig te zijn. Vanuit jouw natuurhuisje zijn er genoeg faciliteiten op het park die jouw weekendje weg in Nederland extra aantrekkelijk maken. 

Inspanning en ontspanning bij Brinckerduyn

  • Speel een potje jeu de boules, hockey, voetbal of basketbal
  • Daag elkaar uit voor een potje padel
  • Blijf fit en leef je uit bij het bootcamppark
  • Kom tot rust in de yogatuin
  • Relax bij de picknick area
  • Laat de kids uitrazen in de kinderjungle
 

Beleef de onverwachte combinatie van natuur en luxe bij Brinckerduyn.

 
 

Ontdek de mogelijkheden bij Brinckerduyn ⤵