Brinckerduyn
Padel vakantie

Padel vakantie

  • Duurzame en luxe vakantiewoningen
  • Diverse sportieve faciliteiten
  • Vakantiewoningen met sauna, jacuzzi en/of privé zwembad

Padel vakantie in Friesland

Houd je van een heerlijke, duurzame vakantie en van af en toe een actieve bezigheid? Kom dan je vakantie vieren in ons vakantiehuis met padelbaan! Dé nieuwe, opkomende, sportieve trend genaamd padel is een super leuke sport om met je gezin of vrienden te gaan beoefenen. Naast deze te gekke faciliteit zijn er nog veel meer diverse dingen te doen tijdens je padel vakantie. Brinckerduyn beschikt over een clubhuis, hockey- en voetbalveld, bootcamp, jeu de boules baan en nog veel meer gave activiteiten. Kortom, een perfecte padel vakantie voor jou en je gezin!

Bekijk hier ons ruime aanbod luxe vakantiehuizen

Ontdek de to do's bij ons vakantiehuis met padelbaan

Naast een te gekke padelbaan zijn er nog meer sportieve activiteiten te beleven voor jou en je vrienden tijdens je padel weekend. Brinckerduyn verzorgt voor jou dé perfecte sportieve vakantie, er is namelijk nog veel meer. Even een potje voetballen tegen je sportieve vader, of ga de competitie aan met je vrienden op het hockeyveld of leef je uit in de kinderjungle. Aan beweging geen gebrek tijdens deze padel vakantie in Friesland. Terwijl jouw kinderen zich vermaken in de kinderjungle, leef jij je uit op het bootcamp station. Faciliteiten voor jong en oud bij jouw padel vakantie in Friesland.

Een greep uit onze faciliteiten

  • Hockey- en voetbalveld
  • Padelbaan
  • Jeu de boules baan
  • Bootcamp
  • Pannakooi
  • Waterspeeltuin en wiebelbrug

Uw verblijf tijdens uw padel weekend bij Brinckerduyn

Voor je verblijf tijdens je padel vakantie is er keuze uit een ruim aanbod van luxe vakantiewoningen. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen, dus neem gerust je vrienden of aanhang mee tijdens je padel weekend. De vakantiewoningen zijn luxe ingericht en hebben een badkamer per slaapkamer. Voor een heerlijke relax vakantie met ontspanning ben je ook aan het goede adres bij Brinckerduyn. Bij ons is ook de optie aanwezig om te verblijven in een luxe vakantiewoning met eigen sauna en jacuzzi of privé zwembad. Heerlijk relaxen tijdens je padel vakantie in Friesland!

Veelgestelde vragen over je padel vakantie in Friesland

WELK VAKANTIEPARK IN FRIESLAND BESCHIKT OVER EEN PADELBAAN?

Bij Brinckerduyn is er een prachtige padelbaan aanwezig voor een heerlijke sportieve vakantie. Deze rage uit Spanje moet je proberen tijdens je padel vakantie in Friesland! Zien we jou binnenkort in actie op onze gave padelbaan?

WELKE FACILITEITEN ZIJN ER NOG MEER BIJ ONZE PADELVAKANTIE?

Bij Brinckerduyn is er nog veel meer dan alleen een padelbaan. Ook kan je hockey- en voetballen op de velden, tot rust komen in de yogatuin, daag jezelf uit bij de bootcamp of laat je kinderen klimmen en klauteren in de kinderjungle. Tijdens jouw padel weekend in Friesland verveel je je nooit!