Brinckerduyn
Kortingscode Brinckerduyn

Scoor de beste deals!

Kortingscode voor jouw wellnessvakantie bij Brinckerduyn

Profiteer van geweldige acties en geniet zoals nooit tevoren van een vakantie met heerlijke wellness bij Brinckerduyn. Relax in een warme sauna of jacuzzi of neem een duik in jouw verwarmde privé zwembad. Pak ook eens de fiets of wandel vanuit je wellness vakantiehuis de natuur in en ontdek Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar je heidevelden, stuifduinen en wilde dieren zult tegenkomen. Dat is pas genieten van je wellnessvakantie!

Vind hier jouw wellnessvakantie met korting⤵

Voordeel op voordeel

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van onze allerbeste kortingsacties. Scoor de beste deals voor jouw droomvakantie in Friesland. Maar daar stoppen wij niet, je ontvangt namelijk €10,- kassakorting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Wat houd je nog tegen, schrijf je nu in en ontgrendel onmiddellijk je kortingscode! Of we meer dan alleen kortingen en acties aanbieden? Uiteraard! Kom er zelf achter welke informatie er in jouw inbox verschijnt.

Schrijf je nu in!

 • Altijd op de hoogte van de leukste nieuwtjes
 • Elke maand een dosis inspiratie voor jouw wellnessvakantie
 • Mis geen enkele kortingsactie
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Jouw wellnessvakantie met korting

Op ons Boutique Park vind je luxe en bijzondere wellness vakantiehuizen. De duurzame Unbrick One woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken allemaal over ten minste één wellnesselement. Kies uit een woning met alleen een sauna, een woning met sauna en jacuzzi of een woning met sauna en privé zwembad. Vanuit je wellness vakantiehuis kan je met de fiets of te voet de natuur ontdekken. Onze tip: bezoek Nationaal Park Drents-Friese Wold en spot verschillende heidevelden, stuifduinen en wilde dieren. Je mag tijdens je verblijf in onze Unbrick One woningen uiteraard gebruik maken van alle leuke faciliteiten op het park:

  Yogatuin

  Zoek de rust op in onze yogatuin of sluit je aan bij een van onze groepslessen voor ultieme ontspanning.

  Padelbaan

  Raak je energie kwijt tijdens een potje padel; een verrassende combinatie tussen squash en tennis.

  Hockey- en voetbalveld

  Ga de competitie aan op ons hockey- en voetbalveld. Alle accessoires voor een wedstrijd zijn verkrijgbaar bij ons clubhuis.

  Kinderjungle

  Spring, duik, tuimel en hinkel je weg door de waterspeeltuin op het park, leuk voor kinderen.