Van low & slow tot hot & fast. Deze kamado kan het allemaal.
1. Vul de kamado tot aan de eerste ring met kolen. Let op, dat is dus niet tot aan de stalen ring. Kolen zijn te koop in het clubhuis.
2. Laat de deksel van The Bastard helemaal open staan. Zet ook de ventilatieschuif (damper) onderaan de BBQ open.
3. Steek de barbecue aan met natuurlijke aanmaakblokjes, geen chemicaliën. Je doet dit door een driehoek te maken en de aanmaakblokjes licht te begraven in de kolen. In het clubhuis zijn ook aanmaakwokkels te koop.
4. Nu is het wachten totdat The Bastard warm wordt; na 10 minuten is je basistemperatuur zo’n 90 graden. Iedere minuut komt daar zo’n 20 graden bij. Als The Bastard ongeveer bij de gewenste temperatuur is, kun je de deksel sluiten.
5. Stel nu de top en de damper in op de gewenste temperatuur.
De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha
Friesland, Nederland
E-mail hello@brinckerduyn.nl
Tel +31(0)85 401 23 62 (9 tot 21 uur)
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en diverse kortingen!
Reserveringssysteem door Booking Experts
Door op "Accepteer alle cookies" te klikken ga je akkoord met dat wij cookies opslaan op jouw apparaat voor een verbeterde website navigatie, analyse van website gebruik, en help je ons met onze marketing activiteiten. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy beleid.
Door op "Accepteer alle cookies" te klikken ga je akkoord met dat wij cookies opslaan op jouw apparaat voor een verbeterde website navigatie, analyse van website gebruik, en help je ons met onze marketing activiteiten. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy beleid.