Brinckerduyn

Huisregels

ALGEMENE HUISREGELS

Wij verzoeken je vriendelijk de woning met respect te behandelen. Je dient je te houden aan de hiervoor opgestelde huisregels. Het niet naleven van één of meerdere regels zal helaas tot gevolg hebben dat er een kans bestaat dat we het verblijf zullen moeten beëindigen.

AANKOMST

Vanaf 16:00 kun je inchecken en kan je vakantie op Brinckerduyn beginnen. Inchecken is mogelijk tot 20:00. Elke vakantiewoning heeft een persoonlijke toegangscode voor de voordeur van jouw vakantiewoning. Deze code vind je terug in je reservering. Je mag je auto parkeren bij de parkeerplaats naast je vakantiewoning. 24 uur voor aankomst ontvang je een mail waarin je je kenteken kunt invoeren, zodat je gemakkelijk door de slagboom van RCN kan. 

VERTREK

Uitchecken kan tot 10:00. Op zondag kun je rustig aandoen en nog wat langer genieten van Brinckerduyn, uitchecken is dan tot 20:00. We vragen je om de volgende zaken te regelen voor het uitchecken: 
•    De oven, koelkast, magnetron en barbecue buiten dienen schoon achtergelaten te worden.
•    De afwasmachine graag leegruimen. 
•    Plaats alles in de vakantiewoning terug, zoals je dat bij aankomst hebt aangetroffen.
•    Al het vuilnis graag weggooien in de milieustraat van RCN. Deze vind je vlak voor de slagboom aan de linkerkant. 
•    Al het gebruikte linnen samen met de handdoeken graag op één plek verzamelen, met uitzondering van de matrasbeschermers. 

AFVAL

We vinden het belangrijk dat afval wordt gescheiden, zo kan het beter worden gerecycled. In je vakantiewoning kun je gemakkelijk je afval scheiden in de prullenbak: één vak voor papier, één voor restafval en één voor glas. Scheid je afval en lever dit in bij de milieustraat van RCN. Deze vind je voor de slagboom aan de linkerkant tegenover de receptie. 

BEZOEKERS

Brinckerduyn is een kleinschalig park waar je rustig en dicht bij de natuur vakantie kan vieren. Bezoek is daarom beperkt mogelijk. Verwacht je bezoek op vakantie? Meld je bezoek dan eerst aan bij Alain of Barbara. 

WIFICODE

De wifi-code van jouw woning is 'brinckerduyn', zo ben je snel online! Je vindt de wifi-code ook op de tablet in de woonkamer bij de button met de ‘i’. 

ROKEN 

Binnenshuis is roken niet toegestaan, op het terras wel. Sigarettenpeuken graag weggooien bij het afval, niet op het terras.

GRILLEN

Gourmetten of steengrillen in de woning is niet toegestaan.

BARBECUEN 

Lekker grillen is alleen toegestaan op de aanwezige barbecue. Het rooster en de BBQ graag schoon achterlaten. Open vuur is nergens op Brinckerduyn toegestaan.

ZWEMBAD & SAUNA

Beide zijn te gebruiken op eigen risico. Zwemmen na 22:00 ’s avonds mag, maar wel zonder lawaai en geplons. En doe je het roldeck dicht wanneer je geen gebruikmaakt van het zwembad? Bedankt alvast!

HUISDIEREN

Huisdieren mogen niet in de zwembaden, slaapvertrekken en/of op de meubels zitten, springen of liggen. Zorg er alsjeblieft voor dat de hond altijd aangelijnd is en geen overlast veroorzaakt door overmatig geblaf. Gelieve voor het vertrek hondenharen te verwijderen. 

MUZIEK

Het afspelen van muziek buiten is toegestaan, mits binnen de grenzen. Na 22:00 dien je de muziek buiten uit te zetten. In de woning hangen goede speakers om je favoriete muziek op af te spelen. Je verbindt je mobiel via Bluetooth met de speakers. De instructies lees je op de tablet in de woonkamer. 

DE MAXIMUMSNELHIED

Die is zowel op de camping als op het resort niet harder dan 10 km (stapvoets).

 
BUITENMEUBILAIR

Buiten kan je heerlijk dineren en chillen op het terras. Mocht het regenen, wil je dan de grijze beschermhoes over het buitenmeubilair doen? De kussens zijn waterafstotend, maar niet waterdicht. De kussens mogen niet opgeborgen worden in de sauna, dit vanwege de brandveiligheid. 

KLACHTEN EN SUGGESTIES

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat je een klacht of suggestie hebt. Geef deze tijdig aan ons door, zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren, en er direct en nog tijdens jouw verblijf iets aan kunnen doen.