Brinckerduyn

Huisregels

HUISREGELEMENT BRINCKERDUYN

ALGEMENE HUISREGELS
Wij verzoeken je vriendelijk de woning met respect te behandelen. Je dient je te houden aan de hiervoor opgestelde huisregels. Het niet naleven van één of meerdere regels zal helaas tot gevolg hebben dat er een kans bestaat dat we het verblijf zullen moeten beëindigen.

AANKOMST
Vanaf 16h00 tot 20h00 kun je inchecken. Elke vakantiewoning heeft een persoonlijke code die
toegang tot de woning geeft. Deze vind je terug in je reservering. Parkeren kan op de daarvoor beschikbare parkeerplaats naast de vakantiewoning.

VERTREK
Graag vragen wij jou uiterlijk om 10h00 (behalve op zondag) uit te checken.

  • De oven, koelkast, magnetron en barbecue buiten dienen schoon achtergelaten te worden.
  • Graag de afwasmachine leegruimen.
  • Plaats graag alles in de vakantiewoning terug, zoals je dat bij aankomst hebt aangetroffen.
  • Gelieve al het vuilnis uit de woning mee te nemen.
  • Gelieve alle gebruikte linnen af te halen en deze samen met de handdoeken op één plaats te verzamelen, met uitzondering van de matrasbeschermers.

AFVAL
We vinden het belangrijk dat afval wordt gescheiden, zo kan het beter worden gerecycled. In je vakantiewoning woning kan je gemakkelijk je afval scheiden in de prullenbak: een vak voor papier, een voor restafval en een voor glas. Scheidt je afval en lever dit in bij de milieustraat aan het begin van de camping RCN tegenover de receptie. 


BEZOEKERS
Brinckerduyn en haar faciliteiten zijn ingericht met als doel vakantie te vieren op kleine schaal en in een rustige omgeving. Bezoekers kunnen deze beleving mogelijk beïnvloeden. Vandaar dat bezoekers niet zijn toegestaan. Indien je toch bezoekers wenst te verwelkomen neem dan vooral even contact op met de Barbara of Alain.

WIFICODE 
De wifi-code van jouw woning is 'brinckerduyn', zo ben je snel online! 


ROKEN 
Binnenshuis is roken niet toegestaan, op het terras wel. Sigarettenpeuken graag weggooien in het afval, niet op het terras.


FRITUREN
Gourmetten of steengrillen in de woning is niet toegestaan.

BARBECUEN 
Lekker grillen is alleen toegestaan op reeds aanwezige barbecue. Het rooster en BBQ graag schoon achterlaten. Open vuur is nergens op het resort toegestaan.

ZWEMBAD & SAUNA

Beide zijn te gebruiken op eigen risico. Zwemmen na 22:00 uur ’s avonds mag, maar wel zonder lawaai en geplons. En doe je het roldeck dicht wanneer je geen gebruik maakt van het zwembad? Bedankt alvast!


HUISDIEREN
Huisdieren mogen niet in de zwembaden, slaapvertrekken en/of op de meubels zitten, springen of liggen. Zorg er alsjeblieft voor dat de hond altijd aangelijnd is en geen overlast bezorgt door overmatig geblaf. Gelieve voor het vertrek hondenharen en overige vervuilingen te verwijderen.


MUZIEK
Het afspelen van muziek buiten is toegestaan, mits binnen de grenzen. Na 22h00 dien je de muziek buiten uit te zetten.


DE MAXIMUM SNELHIED
Die is zowel op de camping als op het resort niet harder dan 10 km (stapvoets).

 
BUITENMEUBILAIR
En met name de kussen zijn waterafstotend, doch niet waterdicht. Bij regen of langdurig slecht weer moeten de kussens idealiter binnen opgeborden worden - let op: niet in de sauna.


KLACHTEN EN SUGGESTIES
Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat je een klacht of suggestie hebt. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren en er direct en nog tijdens jouw verblijf iets aan kunnen doen.