Brinckerduyn
Vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis met sauna

  • Duurzame vakantiehuizen met sauna
  • In de ongerepte Friese natuur
  • Moderne faciliteiten

Luxe vakantiehuis met sauna huren

Ontspannen en onthaasten en tegelijkertijd genieten van talloze nieuwe indrukken en gave activiteiten, niks moeten maar alles kunnen, verdwalen in de Friese natuur en thuiskomen in je vakantiewoning met sauna. Dát is vakantie bij Brinckerduyn. In onze vrijstaande vakantiehuizen met sauna voel je je thuis, maar is er tegelijkertijd zoveel nieuws te ontdekken. Klimaatregeling, slimme speakers, een Quooker én een wijnklimaatkast, slechts een greep uit de talloze premium high-tech snufjes die je vindt in een vakantiehuis met privé sauna bij Brinckerduyn. Wij waarderen de prachtige natuur waarin wij ons bevinden, en geven dan ook graag terug. Ontdek zelf onze duurzame vakantiehuizen met sauna!

 
 

Vakantiehuis met privé sauna in Nederland

Een vakantiehuis met sauna in Nederland is perfect voor een weekendje weg met vrienden, je gezin of heerlijk met zijn tweetjes. Wij bieden duurzame en vrijstaande vakantiehuizen met sauna voor 4 en vakantiehuizen met sauna voor 6 personen aan De huizen bieden genoeg privacy dankzij de ruime kavels. Wil je een extra luxe vakantiehuis met privé sauna? Kies dan voor een vakantiehuis met eigen zwembad. Het vakantiehuis bevindt zich in de ongerepte natuur van het Drents-Friese wold. Waar de omgeving je een relaxte back-to-basic vibe geeft, beschikt het vakantiehuis over de nieuwste high-tech apparatuur. Thuiskomen, maar dan beter.

Vakantie bij Brinckerduyn:

  • Een aangename temperatuur dankzij klimaatregeling
  • Heerlijk ontspannen in de Finse opgietsauna
  • Ultiem genieten in de regendouche
  • Uitgeslapen wakker worden in een M-line Boxspring 
  • Gemakkelijk een kopje thee zetten met een Quooker
  • Duurzaam vakantie vieren dankzij zonnepanelen
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's en fietsen
 

Activiteiten ondernemen vanuit jouw vakantiewoning met sauna

Tijdens je vakantie in de prachtige natuur van Appelscha kun je ultiem ontspannen dankzij de moderne en duurzame faciliteiten op het kleinschalige vakantiepark. Trap, sla of gooi een balletje in de pannakooi, op de padel- of jeu de boules baan en blijf fit dankzij het bootcamp station. Voor een mentale workout ben je op je plek in de yogatuin, hier kun je tot rust komen of aansluiten bij een van de georganiseerde sessies en groepslessen. In de natuurrijke omgeving van Brinckerduyn kijk je je ogen uit. In het Nationaal Park Drents-Friese Wold kun je genieten van prachtige wandel- en fietstochten. Bovendien starten er twee mountainbikeroutes direct vanaf het park, vervelen is dus absoluut geen optie! Kies nu jouw favoriete vakantiehuis voor 2, 4 of 6 personen met sauna en bereid je voor op een onvergetelijke vakantie!