Brinckerduyn
Vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis met sauna

 • Duurzame & super-de-luxe woningen
 • Met privĂ© infraroodsauna
 • In de ongerepte Friese natuur

De privé sauna wacht op jou

Ontspannen, onthaasten en tegelijkertijd genieten van talloze nieuwe indrukken in de Friese natuur. Verdwalen in het Drents-Friese Wold, om vervolgens thuis te komen in je vakantiewoning met sauna. Dat is Green Boutique bij Brinckerduyn. Niet éen, niet twee, maar alle vakantiewoningen bij Brinckerduyn hebben een privé Finse sauna met zowel infrarood- als opgietsaunafunctie. Als upgrade kun je ook kiezen voor vakantiewoningen met een sauna + jacuzzi of zwembad. Luxe, toch?

 

Jouw Vakantiehuis met privé sauna 

Alle Unbrick One's op Brinckerduyn beschikken over een sauna, uitgevoerd in types voor 2 personen, 4 personen of 6 personen. Tijdens je verblijf hoef je nergens meer aan te denken, dat heeft de Unbrick al voor je gedaan. Relax in je eigen infrarood- en opgietsauna, geniet van een wijntje uit je gevulde wijnklimaatkast of grill op de Bastard Kamado BBQ. Waar de omgeving je een relaxte back-to-basic vibe geeft, beschikt het vakantiehuis over de nieuwste high-tech snufjes. Extra fijn: je vakantiehuis met sauna levert meer stroom op dan dat hij verbruikt.

5x Brinckerduyn:

 • Een aangename temperatuur dankzij klimaatregeling
 • Heerlijk ontspannen in de Finse sauna
 • Uitgeslapen wakker worden in een M-line Boxspring 
 • Gemakkelijk een kopje thee zetten met een Quooker
 • Duurzaam vakantie vieren dankzij zonnepanelen
 

Reiservaring

Marit | @girlsofhonour

Een privĂ© zwembad EN sauna bij je vakantiehuisje?! Euhm
 ja dan heb je mij wel 😜 Dit weekend hadden we een huis geboekt bij Brinckerduyn en dat was GENIETEN. Dus bij deze als tip, boeken! Of dat nou voor een (korte) huwelijksreis in Nederland is, een weekend weg of in de zomervakantie, dit is echt een parel. Mijn hart gaat ook sneller kloppen van hoe duurzaam alles is 😊 Dit huis heeft een warmtepomp en zonnepanelen, en levert daarmee meer energie op dan ervoor nodig is (en ja, dat is zelfs mĂ©t het zwembad).

betovering van de sauna

  Volledige ontspanning
  Boost voor je immuunsysteem
  Bloedsomloop stimuleren
 
  Gezonde huid
  Vrijere luchtwegen
  Verlichting bij pijnlijke spieren
 

FAQ over de sauna's

// Hoe warm worden de Finse sauna's?

De sauna's kunnen opgewarmd worden tot een temperatuur van 80 tot 100 graden. De lucht wordt verwarmd door middel van een kachel. Naar eigen wens kun je water over de stenen gieten om stoom te creëren. 

// Waar bevindt de sauna zich?

Je privé sauna bevindt zich in de tuin van je Unbrick One. Tevens vind je hier het zwembad en de jacuzzi, als je voor deze woningen kiest. Tel daar het luxe tuinmeubilair en de Bastard Kamado BBQ bovenop en genieten maar!

Inspanning | ONtspanning

Wij geloven in de fijne combinatie van inspanning en ontspanning. Inspanning in de pannakooi, op de padelbaan, in het bootcamp station of op de mountainbike (routes direct vanaf het park). Ontspanning met een yogasessie, in je privé sauna of 'gewoon' op de bank van je high-tech vakantiehuis. En dat alles vind je op ons kleinschalige vakantiepark te midden van de weelderige Friese natuur.