Brinckerduyn
 • Deluxe in de Friese natuur
 • Privé zwembad, sauna, jacuzzi
 • Kamado BBQ

Paasweekend - Luxe & Verrassend

Brinckerduyn: jullie toevluchtsoord in de natuur. Een unieke vakantieplek waar je paaseieren verstopt in de natuur van het Drents-Friese Wold en waar je een paasbrunch voorbereid in je super-de-luxe Snaidero designkeuken. Geniet van quality time samen in jullie eigen zwembad, sauna of jacuzzi. Dit alles onder het genot van een glaasje wijn of biertje, uit je eigen wijnklimaatkast of getapt uit de Perfect Draft Biertap in je woning. Als dat niet EI-genzinnig genieten wordt... 🐣

Wat eerdere gasten waarderen

  Met de voorjaarszon het zwembad in

  Een zwembad, helemaal voor jezelf... Brinckerduyn biedt het! Het zwembad is verwarmd tot een temperatuur van 25 tot 28 graden. Is dat niet fijn tijdens het paasweekend met het voorjaarszonnetje?

  Kids aan het woord: de chillnetten

  De gave loungenetten in de Unbrick One's worden enorm gewaardeerd door de kleintjes. Hier kunnen zij lekker klimmen en klauteren, terwijl de ouders genieten van een welverdiend drankje.

  Oneindig veel padelplezier

  Padel is enorm populair tegenwoordig! Wij bieden de mogelijkheid om ook tijdens het paasweekend lekker actief bezig te zijn bij de padelbaan. Rackets en ballen zijn verkrijgbaar bij het clubhuis.

Nog meer...

Sauna met infrarood- en opgietfunctie | Luxe Kamado BBQ | Waterspeeltuin voor de kids | Duurzamer dan ooit tevoren

Boek jouw paasweekend weg:

Aan het woord

MARIT - @GIRLSOFHONOUR

Een privé zwembad EN sauna bij je vakantiehuisje?! Euhm… ja dan heb je mij wel 😜 Dit weekend hadden we een huis geboekt bij Brinckerduyn en dat was GENIETEN. Dus bij deze als tip, boeken! Mijn hart gaat ook sneller kloppen van hoe duurzaam alles is 😊 Dit huis heeft een warmtepomp en zonnepanelen, en levert daarmee meer energie op dan ervoor nodig is (en ja, dat is zelfs mét het zwembad).
Bekijk meer reiservaringen

FAQ over Brinckerduyn

Zijn honden welkom in de vakantiewoningen?

Pasen is natuurlijk niet compleet zonder je trouwe dierenvriend. Daarom zijn er maximaal twee honden toegestaan in onze huisdiervriendelijke Unbrick One's.

Welke faciliteiten zijn er op Brinckerduyn?

Een padelbaan, hockey- en voetbalveld, bootcamp station en clubhuis. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen RCN de Roggeberg.

Welke uitjes zijn er in de omgeving?

Wandelen en fietsen door het Drents-Friese Wold, Attractiepark Duinen Zathe en Gevangenismuseum Veenhuizen bezoeken of 'hup, de boom in' bij het klimbos.

Bekijk eerst de prijzen met Pasen

Brinckerduyn