Brinckerduyn
Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

 • Vakantiewoningen, duurzamer dan ooit
 • Privé sauna, jacuzzi en/of zwembad
 • In de Friese stuifduinen

Avonturen in het voorjaar 🌸

De onverwachte combinatie van natuur en luxe, dat ervaar je bij Green Boutique park Brinckerduyn. De voorjaarsvakantie is een perfect moment voor een getaway. De natuur van het Drents-Friese Wold begint te ontluiken en je kunt weer genieten van de eerste zonnestraaltjes. Onze Unbrick One's, de duurzaamste vakantiewoningen die je ooit hebt gezien, bieden een ideale uitvalsbasis. Aan alles is gedacht: van een Quooker en biertap tot je eigen sauna, zwembad en/of jacuzzi

Jouw unbrick one

  Warmte & Wellness

  Jouw ultieme wellnessmoment, heerlijk in de vaak nog frisse voorjaarsvakantie! Alle woningen bij Brinckerduyn beschikken standaard over een privé infrarood- en opgietsauna. Voor nog meer luxe boek je een Unbrick One met je eigen zwembad of jacuzzi.

  Slim & Duurzaam

  Onze Unbrick One's zijn slimmer dan ooit. Een aan-uit knop voor het hele huis, een elektronisch slot, ingebouwde speakers, een slimme thermostaat en oplaadpunten voor je fiets of auto. En dan ook nog eens super duurzaam met o.a. zonnepanelen.

  Koken & Genieten

  Onze favoriete plek in het huis is toch wel de luxe designkeuken, met Nespresso Vertuo, Quooker, vaatwasser, wijnklimaatkast en nog veel meer. Hier bereid je de heerlijkste maaltijden om vervolgens samen van te genieten. 

  Chill & Relax

  Ultiem comfort, dat is toch wel waar vakantie voor staat. Daarom staat dit voorop in onze Unbrick One's. Je slaapt in heerlijke M-Line boxspringbedden (met ultrazachte hotelkussens) en chillt 's avonds op een heerlijke designbank in de woonkamer. 

het aanbod | Voorjaarsvakantie:

Wat eerdere gasten vonden

Marit | @girlsofhonour

Een privé zwembad EN sauna bij je vakantiehuisje?! Euhm… ja dan heb je mij wel. Dit weekend hadden we een huis geboekt bij Brinckerduyn en dat was GENIETEN. Dus bij deze als tip, boeken! Mijn hart gaat ook sneller kloppen van hoe duurzaam alles is. Dit huis heeft een warmtepomp en zonnepanelen, en levert daarmee meer energie op dan ervoor nodig is (en ja, dat is zelfs mét het zwembad).

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is er te doen bij Brinckerduyn?

Daag elkaar uit op de padelbaan of op het hockeyveld, werk jezelf in het zweet in het bootcamp station en speel met de kleintjes in de waterspeeltuin. Daarna is het natuurlijk tijd om te ontspannen in je eigen sauna of zwembad.

Wat is er te doen rondom Appelscha?

Ontdek het Nationaal Park Drents-Friese Wold of het Dwingelderveld met de allermooiste wandelroutes. Andere opties? Stap op de mountainbike, speel een potje golf of bezoek het Klimbos of het Gevangenismuseum.

Brinckerduyn