Brinckerduyn
Bevrijdingsweekend Brinckerduyn

Bevrijdingsweekend

 • Nabij bevrijdingsfestival Assen
 • Lazy sunday check-out
 • Cocktails op de rand van jullie zwembad

Brinckerduyn
Bevrijdingsweekend

Ontdek de perfecte combinatie van festivalplezier en luxe ontspanning tijdens het Bevrijdingsweekend bij Brinckerduyn. Swing op de beats van het Bevrijdingsfestival in Assen, ga daarna ultiem chillen in je privé zwembad en klets nog wat na in jullie eigen sauna. Bij Brinckerduyn heb je het allemaal binnen handbereik! 

Vier de vrijheid bij brinckerduyn ⤵

  LAZY SUNDAY

  Geniet optimaal van het Bevrijdingsfestival in Assen en verleng je weekend met onze Lazy Sunday check-out. Geen gehaast op de zondagochtend, maar geniet tot 20.00 van jullie luxe verblijf!

   

  LINE-UP

  Op de line-up van het Bevrijdingsfestival dit jaar kun je wel een dansje wagen. Typhoon, La Fuente, Jett Rebel, Son Mieux en nog veel meer zijn aanwezig. En het mooiste van alles is, de entree is gratis! 

   

  FAMILY FEST

  Het Bevrijdingsfestival in Assen is een perfect uitje voor het hele gezin. Er wordt zelfs een speciaal kinderprogramma georganiseerd met vele springkussens, stormbanen, schminken en nog veel meer. 

  PROEVERIJ

  Een andere activiteit tijdens het bevrijdingsweekend? Dan is een proeverij altijd een goed idee! Kies voor een culinair verrassingsmenu of sluit aan bij een proeverij of bij Wijngoed Havelte. 

  PRIVÉ SAUNA

  Pure ontspanning na een paar dansjes op het festival: dat vind je in een vakantiehuis met een privé sauna. Lekker zweten, opwarmen, relaxen en écht tot rust komen in de Friese natuur.

  POOLPARTY

  Kom alvast in de stemming in jullie luxe verblijf en geniet voor het festival van tropische vibes en de lekkerste cocktails. Relax op kleurrijke opblaasbare floaties in jullie privé zwembad en laad jezelf op met vitamine D. 

Je bent er zo 

BOEK JULLIE

Bevrijdingsweekend