Brinckerduyn
Golfvakantie in Nederland

Golfvakantie in Nederland

  • Premium vakantiewoningen
  • Naast 9 holes golfbaan De Hildenberg
  • Mogelijk met golfarrangement

Golfvakantie in Nederland bij Brinckerduyn

Wil je dit jaar op golfvakantie in Nederland? Dat begrijpen wij als geen ander! Wat is er nou fijner dan vakantie vieren in een rustgevende omgeving en om vervolgens een balletje te slaan op de golfbaan. Bij Brinckerduyn, een kleinschalig en luxueus vakantiepark in Friesland, beleef je het allemaal! Vanaf het moment dat je jouw vakantiewoning inloopt, kun je écht even op pauze drukken. Even op adem komen. En wanneer je wilt golfen in Friesland komt dat goed uit! Brinckerduyn ligt namelijk naast Golfpark De Hildenberg; een uitdagende baan voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. 

Golfen in Friesland

Wanneer je verblijft op ons luxe resort zijn er verschillende mogelijkheden om te golfen in Friesland. Ons vakantiepark ligt namelijk op korte loopafstand van Golfpark De Hildenberg (800 meter). Deze 9-holes baan biedt een fraaie uitdaging aan zowel de beginnende als ervaren golfer. Iets verder (23 km) ligt Drentsch Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan én 9 holes Par 3 baan is deze gevarieerde golfbaan zeer ruim opgezet en geschikt voor alle niveaus. Of beleef een fijne dag bij de Drentse Golfclub "De Gelpenberg" (30 km). Hier vind je een prachtige 27 holes baan, een 18 holes Par 72 champions-course én een 9 holes Par 3 baan. Genoeg opties dus wanneer je wilt golfen in of nabij Friesland!

Exclusief arrangement bij Golfpark de Hildenberg

Wij hebben ervoor gezorgd dat je onbezorgd kunt genieten van je¬†golfvakantie in Nederland. Golfpark De Hildenberg biedt namelijk een exclusief tarief voor gasten van Brinckerduyn. Kom onbeperkt¬†golfen tegen een gereduceerd tarief of kies voor een arrangement met lunch of diner. Het spelen van 18 holes is ook mogelijk tegen een meerprijs van ‚ā¨ 7,50 p.p.

De arrangementen:

  • Weekend arrangement (vrij-ma) - ‚ā¨ 55,-
  • Midweek arrangement (ma-vrij) - ‚ā¨ 82,50
  • Week arrangement (7 dagen)¬† - ‚ā¨ 112,50
  • Lunch, 9 holes golfronde en een mandje ballen¬†- ‚ā¨ 47,50
  • Diner, 9 holes golfronde en een mandje ballen - ‚ā¨ 59,50

Jouw vakantiehuis bij de golfbaan

Wanneer je aan het genieten bent van een golfvakantie in Nederland is het natuurlijk wel zo fijn om ook te kunnen rusten bij je vakantiehuis. E√©n ding is zeker: Brinckerduyn beschikt over luxe vakantiehuizen die van alle ingredi√ęnten zijn voorzien voor een zo luxe mogelijke vakantie. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen en beschikken onder andere over een Italiaanse designkeuken met Quooker, wijnklimaatkast, biertap en de nieuwste Nespresso machine. Daarnaast beschik je over een groot terras waar je op kunt loungen of opdrogen na een duik in je priv√© zwembad. En bij mooi weer steek je je eigen Kamado barbecue aan! Maak je hoofd even leeg, kom tot rust, geef je over aan de natuur en geniet van de stilte. Wij zorgen voor de rest.¬†

Hier vind je Brinckerduyn ‚§Ķ

Veelgestelde vragen over een golfvakantie in Nederland

Waar kan ik op luxe golfvakantie in Nederland?

Dat kan bij Brinckerduyn! Wij zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. Ons park is een plek om te verbinden met de natuur, en de dagelijkse sleur achterwege te laten. Daarnaast ligt Golfpark De Hildenberg op slechts korte loopafstand van je luxe vakantievilla. Hierdoor kun je naar hartenlust golfen, en vervolgens heerlijk uitrusten bij je villa met sauna en/of privé zwembad. Klinkt dat niet heerlijk?

Waar kan ik golfen in Friesland?

Golfen in Friesland kan op verschillende locaties. Onze top 3 zijn Golfpark De Hildenberg (800 meter), Drentsch Golf & Country Club (23 km) en Drentse Golfclub "De Gelpenberg" (30 km). Al deze golfbanen zijn uitdagend voor zowel de beginnende als ervaren golfer. En het fijne is dat je tijdens je golfvakantie in Nederland in ultieme luxe overnacht bij Brinckerduyn, waardoor je de volgende dag weer volledig opgeladen de golfbaan op kunt lopen!