Brinckerduyn
Resort Nederland

Luxe resort in Nederland

  • Vakantiehuizen met sauna, jacuzzi en/of zwembad
  • Midden in de Friese natuur
  • Duurzaam gebouwd en ingericht

Resort in Nederland

De ultieme natuurbeleving op een luxe resort in Nederland ervaar je bij Brinckerduyn. Op ons resort is aan alles gedacht om van jouw vakantie een ware belevenis te maken. Onze vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Werkelijk alles wat je maar wenst, is aanwezig. Tevens bieden wij vakantiehuizen met een privé sauna, jacuzzi en/of zwembad op ons wellness resort in Nederland. Je komt helemaal tot rust in de duurzame en natuurlijke omgeving van jouw natuurhuisje. Maar wanneer je toch actief aan de slag wilt, kun je onder andere een balletje slaan op onze padelbaan of een potje basketbal spelen op onze basketbal court. Op ons resort in Nederland kun je ongekend genieten zonder concessies, wij ontzorgen je volledig!

Vakantiewoningen op ons luxe wellness resort in Nederland

Bij Resort Brinckerduyn kun je even op de pauzeknop drukkken en helemaal tot rust komen in een natuurrijke omgeving. De natuur komt ook binnen in de vakantiewoning, de woningen zijn gebouwd én ingericht met duurzame materialen. Aan de hoogste kwaliteit is gedacht op ons luxe resort in Nederland, onze vakantiewoningen zijn duurzaam en slim. Met hoogwaardig design, moderne domotica en wellnessfaciliteiten is aan alles gedacht. In de Italiaanse designkeuken vind je onder andere een Nespresso koffiemachine, Quooker en wijnklimaatkast. De woning is voorzien van ontzorgende elektronica zoals elektronische sloten, klimaatregeling en Sonos speakers. In jouw ruime tuin vind je de sauna, jacuzzi en/of jouw privé zwembad. Simpelweg genieten is het enige wat jij dan nog hoeft te doen op ons wellness resort in Nederland.

Tips op en rondom ons resort in Nederland

Op ons luxe resort in Nederland kun jij je ontspannen inspannen dankzij onze moderne sportfaciliteiten. Zo vind je op ons park een padelbaan (de nieuwste rage uit Spanje!), basketbal court, hockey- en voetbalveld, bootcamppark en een jeu de boules baan. Voor de kinderen is er een kabelbaan en kinderjungle. Ook kun je als gast van ons resort gebruik maken van alle faciliteiten van RCN De Roggeberg. 

In de omgeving geniet je volop van de rustgevende natuur. Vanaf het moment dat jij 's ochtends wakker wordt, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg, voel je de natuur in haar volle glorie. Ervaar bijvoorbeeld Nationaal Park Drents-Friese Wold voor een fijne fiets- of wandeltocht. Ook zijn er diverse MTB routes in de omgeving. Bovendien is het gezellige Appelscha een bezoek waard. Graag tot ziens bij resort Brinckerduyn. 

Onze tips:

  • Diverse sporten uitoefenen op ons resort
  • Picknicken in onze picknick area
  • De klimtoren beklimmen voor een fantastisch uitzicht
  • Een balletje slaan op de nabijgelegen golfbaan
  • Het gezellige Appelscha bezoeken