• In het Drents-Friese Wold
  • Natuurbeleving buiten én binnen
  • Green chic

Natuurhuisjes in Nederland

Midden in het hart van de Friese natuur liggen de luxe natuurhuisjes van Brinckerduyn. Het Nationale Park Drents-Friese Wold is het decor van dit kleinschalige vakantiepark. In een natuurhuisje in Nederland geniet je uiteraard van de natuurlijke omgeving, maar bij Brinckerduyn gaan we nog een stapje verder. De meest geavanceerde high-tech innovaties worden in de luxe vakantiewoningen gecombineerd met het gebruik van uitsluitend natuurlijke en duurzame materialen. Nature meets luxe, of zoals wij het noemen "Green chic". Gun jezelf een pauze en kom onthaasten in een natuurhuisje in Friesland.

 

Zoek & boek een natuurhuisje in Friesland 💚

Luxe natuurhuisjes in Friesland

Jouw luxe natuurhuis in Friesland staat volledig vrijstaand op een perceel van 450 m² tot maar liefst 750 m². Behalve de vakantiewoning hoort hier ook een privé zwembad of sauna bij. Of kies gewoon voor allebei. Dankzij de natuurlijke afscheiding tussen de woningen is er volop privacy. De aangename rust en stilte die je ervaart in onze luxe natuurhuisjes wordt alleen af en toe onderbroken door de vrolijk kwetterende vogeltjes. Dit maakt de ervaring van vakantievieren in de vrije en ongerepte natuur helemaal af. En die natuur houden we graag in stand. Zo planten we voor elke boom die we gebruiken drie bomen terug. Op deze manier is een natuurhuisje huren in Nederland bij Brinckerduyn ook meteen een duurzame investering. Help jij ons mee?

Brinckerduyn in het kort:

  • Kleinschalig vakantiepark in Appelscha, op de grens van Friesland en Drenthe
  • Verblijven in luxe met een privé zwembad, sauna of allebei
  • High-tech innovaties doorgevoerd in alle vakantiewoningen
  • Loop vanaf het park zo de natuur in van het Drents-Friese Wold
 

Vakantie in de natuur

Als echte natuurliefhebber is een natuurhuis in Nederland ideaal. Bij Brinckerduyn is niet alleen het vakantiepark natuurrijk, ook in de omgeving is het volop genieten. Genieten van de stuifduinen van het Drents-Friese Wold, van de schaapskudde die hier rondloopt of van het adembenemende uitzicht vanaf de Bosbergtoren. En doordat jouw natuurhuis vlak bij Drenthe ligt, is er ook hier veel te ontdekken. Bijvoorbeeld de hoofdstad Assen of het Nationale Park Dwingelderveld. 

Kies je ervoor een dagje (of meerdere) op het vakantiepark te blijven? Oók dan vliegt de dag voorbij. Van Jeu de Boules tot de padelbaan, of in het zweet werken bij het bootcamp station. En dat terwijl de kids klimmen en klauteren in de kinderjungle. Aan jong en oud is gedacht. En hoe fijn is het daarna bijkomen op het terras van jouw luxe natuurhuisje in Nederland? Dat noemen we nou een luxe vakantie!

 

Boek een natuurhuisje in Friesland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid