Brinckerduyn
 • Jouw vakantiehuis in kerstsferen
 • Kerststal op het park
 • Verwarmd zwembad, jacuzzi & opgiet sauna

Magische kerstdagen in Friesland

Hey kerstliefhebber! Verlang jij ook naar de kerst? Bij aankomst is het resort een waar Winter Wonderland. Struin door de ongerepte Friese natuur en ontspan bij terugkomst in je eigen Finse opgietsauna van 80 graden, privé zwembad van gemiddeld 28 graden of warm op in de jacuzzi van 37 graden.  Tijdens het kerstdiner, die je bereid in de supermoderne keuken, geniet je van een zelfgetapt biertje of een wijntje dat perfect op temperatuur is dankzij de wijnklimaatkast. Bij Brinckerduyn bieden wij je alles aan om onvergetelijke kerstherinneringen voor het leven te creëren.

Laat je betoveren door ons Winter Wonderland

Tijdens de kerstdagen biedt ons exclusieve vakantiepark in het hart van Friesland een onvergetelijke ervaring. Ontsnap aan de alledaagse drukte en omarm de warme sfeer van luxe accommodaties, elk uitgerust met een privé sauna, zwembad en/of jacuzzi. Bij ons kun je met 2 tot 6 personen verblijven. Maak een heerlijk kerstontbijt of -diner in de volledig ingerichte keuken met Quooker, Nespresso apparaat, biertap en wijnklimaatkast. Kruip daarna samen op de bank en kijk jullie favoriete kerstklassieker. Bovendien zijn onze Unbrick One-badkamers voorzien van ultramoderne regendouches.

Extra leuk: je woning is ingericht in kerstsferen!

De ultieme Gids voor Kerstvakantie-Activiteiten

Bij de poort van ons park betreed je direct onze betoverende wereld en word je verwelkomd met een drankje. De lucht is fris en knisperend en je adem danst als kleine wolkjes in de lucht. Overal om je heen twinkelen betoverende lichtjes van de kerstboom en kerststal. Zodra je je vakantiehuis binnenkomt, begroet een prachtige kerstboom je met open armen. Het is kerst! Hoe jouw kerstvakantie eruitziet? Laat ons je meenemen door de schitterende hoogtepunten:

  Hapjes en drankjes in het clubhuis
  Opwarmen in je privé wellness
  Kerstontbijt bij lokale bakker
  Bezoek kerstmarkten in de buurt
  Welkomstborrel bij aankomst

Wat eerdere kerstliefhebbers ons vroegen:

Beschikken de woningen over privé wellness?

Jazeker, onze luxe Unbrick One's beschikken over een Finse opgietsauna van 80 graden, een jacuzzi van 37 graden en/of een jaarrond verwarmt privé zwembad. Dat is pas tot rust komen!

WELKE FACILITEITEN BIEDT Brinckerduyn TIJDENS KERST?

Bereid een kerstdiner in de de volledig uitgeruste keuken en plons hierna in je eigen verwarmde zwembad. Door de warmtepomp heeft het zwembad een aangename temperatuur van 25 tot 28 graden. Speel een potje padel op de padelbaan of beoefen diverse sporten, zoals tennis, basketbal, volleybal op de Multicourt. In het clubhuis kun je terecht voor een hapje en een drankje of de nieuwjaarsborrel.